Ventilation

Mekanisk ventilation er det nye sort

De fleste nyere boliger er godt isolerede og meget tætte. Dette er godt for både klimaet og husets energiforbruget. Ventilation er dog vigtigere end nogensinde før, da luften ikke bare kan sive ud gennem diverse samlinger, åbninger og utætheder i bygningskonstruktionen og særligt omkring vindueskarme. Det er vigtigt for indeklimaet at tilføre frisk luft til boligen – især i rum som bliver udsat for fugt, vand og damp. Dette gælder især køkken og badeværelse. Vigtigst er det i badeværelser og vådrum, som ikke har mulighed for udluftning gennem et vindue. Luftkvalitet er altafgørende. Udluftning er essentiel for både beboerne i boligen samt for boligen selv. På den måde undgår beboerne gener som hovedpine eller tørre slimhinder. Det kan også betale sig for pengepungen, da tung vandholdig luft tager længere tid og mere energi at opvarme.

Et godt indeklima kan bl.a. skabes ved hjælp af udsugning, køling eller aircondition. Hos VVS Frederiksberg kan vi levere og installere alt, hvad du skal bruge af ventilation i hjemmet. Vi sørger både for ventilation hos private og erhverv, og vi kommer gerne ud og tager en snak om de rigtige muligheder for dig og din bolig eller erhverv. Vi leverer resultater inden for bl.a. service på ventilationsanlæg, varmepumper og udsugningsanlæg samt energioptimering af ventilationsanlæg.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs frederiksberg kbh - ventilation kanal

Atmosfærisk komfort i ejendommen

Indeklimaet er afgørende for vores helbred og velvære, sundhed og komfort. Man rådes til at lufte ud 3-4 gange dagligt, men det sker oftest ikke i den travle hverdag. Om vinteren bliver det koldt og man får træk, og derfor bliver vinduerne ikke så ofte åbnet. Uanset årstiden er det dog vigtigt at få luftet ud. Det kan derfor betale sig at få et ventilationsanlæg, som helt automatisk udskifter luften i ejendommen. På den måde bliver luften aldrig for tør eller for fugtig. Udover de helbredsmæssige årsager, har et ventilationssystem også den fordel, at man bedre kan undgå svamp, råd og fugtskader, der kan blive dyre at få repareret.

Service og vedligeholdelse af ventilationsanlæg

Hos VVS Frederiksberg kan vi servicere dit ventilationsanlæg, ventilator eller spjæld. Vi kan også give rådgivning til hvilke muligheder du har, når dit ventilationsanlæg skal renoveres eller udskiftes. Hvis du laver en serviceaftale med os, så sørger vi for, at dit ventilationsanlæg er i driftsmæssig bedste stand, så du har den bedste driftsøkonomi. Det er vigtigt for indeklimaet at rense ens ventilationskanaler. Kanalerne opsuger støvpartiklerne fra luften som en del af ventilationssystemets funktion. Dog bliver kanalerne tilsmudset efter 4-6 års drift, hvilket nedsætter kanalernes virkning. Derfor skal man huske at få kanalerne renset engang i mellem, så man får det optimale ud af sin ventilation.

vvs frederiksberg kbh - varmeanlæg
vvs frederiksberg kbh - ventilation gulvrist

Energivenlig ventilation via varmegenvindingsanlæg

En grøn og populær løsning, man kan vælge, er et varmegenvindingsanlæg. Anlægget overfører varmen fra luften indenfor i huset og ombytter det med den friske udendørs luft. På den måde ventileres boligen samtidigt, så der skabes et sundt indeklima. Et godt indeklima er godt for helbredet, især hvis du f.eks. lider af astma, hovedpine eller allergier. Ved brug af varmegenvinding genbruger man den varmeenergi, der allerede findes i luften. Derved kan man spare mange penge på varmeregningen. Anlægget kan også filtrere pollen eller andre partikler, der kan være i luften, samt holde luftfugtigheden lav så dit hjem undgår problemer med skimmelsvampe og husstøvmider.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud