Varmeløsninger

Vi er eksperter i effektive varmeløsninger

Hos VVS Frederiksberg er vi eksperter i varmeløsninger til både private boliger og erhvervsejendomme. Det vigtigste for os, er at levere og installere varmeløsninger, der fungerer optimalt for vores kunder. Vores fagfolk er erfarne og autoriserede VVS’ere, som kan arbejde med og tilpasse varmeløsningerne til kunden og boligens specifikke ønsker og krav. For at kunne gøre det, sørger vi for at efteruddanne vores team jævnligt, så de er ajour med de nyeste teknikker og den seneste udvikling inden for varmekilder.

De seneste år har bæredygtige varmekilder som solvarme, jordvarme og varmepumper fundet vejen frem. Det er den miljørigtige vej at gå og derfor kan vi klart anbefale det, hvis din bolig har mulighed for det. Samtidigt skaber det også besparelser på varme- og elforbruget, så det kan betale sig på den lange bane. Der findes dog stadig et bredt udvalg af varmeløsninger og måder at varmeoptimere på. Det er bl.a. fjernvarme, vandvarmer, varmepumper og pillefyr osv. Du kan til enhver tid kontakte os og tage en snak om, hvad det rigtige er for dig og din boligsituation. Hvis radiatoren er gået i stykker eller termostaten skal justeres, så hjælper vi selvfølgelig også med det. Vi kan reparere og/eller udskifte alt inden for varme, så du får mest ud af din varmekilde.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs frederiksberg kbh - varmepumpe installation

Varmegenvinding gennem varmepumper

Varmegenvinding er, når man genvinder varme fra omgivelserne til brug i husstanden. Dette gør varmekilder der bruger varmegenvinding til et energioptimerende, grønt og økonomisk valg. Det er en energioptimerende og grøn løsning fordi, det blot genbruger energien i stedet for at skulle danne den selv, hvilket udleder mindre CO2 end almindelige varmeløsninger. Varmepumper genvinder varmen fra luft, jord eller vandet i de omkringliggende omgivelser. Der vælges mellem luft-til-luft, vand-til-luft og jord-til-luft pumper. De bruger varmevekslere til at tage varmen fra det ene medie og overfører til et andet. Varmepumper kan selv producere strøm, derfor sparer det dig penge på el- og varmeregningen.

Radiator og radiatorskjuler

Har du en ældre radiator, som godt kunne bruge at få en opfrisker? Med en radiatorskjuler kan du give din bolig nyt hjem. Det er nemt og smukt at tilføre en radiatorskjuler, som kan få selv den største radiator til at se æstetisk flot ud i ethvert hjem. Man kan få radiatorskjulere i forskellige materialer og udseender, så du kan finde en, der passer din boligs stil. Udover en radiatorskjuler kan vi også være behjælpelige, hvis dine radiatorer skal repareres, skiftes til en nyere udgave eller dine termostater skal justeres, så du får det optimale ud af varmen i din bolig.

vvs frederiksberg kbh - varme termostat
vvs frederiksberg kbh - varmeslangemontering

Økonomiske og bæredygtige løsninger

Selvom over halvdelen af de danske husstande opvarmes af fjernvarme, så er det ikke altid den bedste løsning for hverken din bolig eller din pengepung. Det kan i nogle husstande betale sig at udskifte varmekilden til en grønnere løsning på den lange bane. Ved at vælge en bæredygtig varmeløsning, så er det ikke kun miljøet, man gavner, men det er også værd at nævne den økonomiske gevinst. Bæredygtige løsninger benytter gratis energi fra omgivelserne, frem for at bruge energi på at producere den selv. Derfor er det en investering for fremtiden, da du sparer penge på både dit strøm- og varmeforbrug. Hvis du f.eks. vælger solvarme, kan du også søge om økonomisk støtte.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud