Blikkenslager

Vind, vejr og vedligeholdelse

Hos VVS Frederiksberg kan vi håndtere stort set alle opgaver inden for blikarbejde. Blandt andet facadebeklædning, regnvandsafledning, inddækninger og tagbeklædning. Du kan trygt stole på, at vores autoriserede blikkenslagere tager godt hånd om opgaven, og leverer blikarbejde, der kan stå imod de danske vejrforhold. Vind og vejr har nemlig stor betydning for facaderne og materialerne. Især i et land som Danmark, hvor vejret ofte både er vådt og blæsende, er det vigtigt at have styr på sit blikarbejde.

Facader og tag beskytter os inde i boligen mod vejrforholdene, derfor er det vigtigt at tænke på, hvordan vi også kan beskytte facaderne. Regn og blæst sætter sine spor på facader og overflader, og det kan endda sætte sine spor indvendigt i konstruktionen også – hvis blikarbejdet ikke er gjort tilstrækkeligt. Vandskader kan blive en dyr omgang, derfor er det essentielt at forebygge med en ordentlig regnvandsafledning samt en tæt inddækning og facadebeklædning. Dette sikrer samtidigt din bolig en så lang levetid som muligt, så du ikke skal bruge penge på dyre reparationer og udskiftninger. Hvis skaden allerede er sket, så kan vores blikkenslagere reparere eller udskifte det ødelagte efter kundens ønsker. Vi kan hjælpe, hvis tagrenderne er utætte eller fyldte, samt hvis nedløbsrøret er stoppet.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs frederiksberg kbh - blikarbejde taginddækning

Tag- og facadebeklædning

Tag og facade er ens førstehåndsindtryk af huset, og derfor har udseendet af det naturligvis en vigtighed. Med ny beklædning kan du give dit hus nyt liv på mere end en måde. Du har både mulighed for at give det dit personlige præg samt frisk udseende, men derudover giver det også ejendommen en ny holdbarhedsdato. For at få en god holdbarhedsdato er det vigtigt at tænke over de materialer man vælger. Hos VVS Frederiksberg kan vi tilbyde materialer som fliser, zink-, kobber-, eternit- eller stålplader. De har hver især deres eget udseende og krav til vedligeholdelse. Har du brug for hjælp til at vælge de rette materialer? Kontakt gerne vores blikkenslagere og få en snak om dine ønsker og behov.

Inddækning af murkrone, kviste og skotrende m.fl.

Der skal laves en inddækning på alle de områder, hvor bygningsdelene mødes på taget. Dette gøres for at sikre tagets tæthed. Selvom det lyder som en mindre del af bygningsfacaden, så er det en stor del af vedligeholdelsen. En kvalitetssikret inddækning sikrer og forlænger dine byggematerialer og boligs levetid ved at gøre dit tag tæt, hvilket holder regn og sne væk fra tagkonstruktionen. Derved undgås dyre reparationsregninger, da vandet ikke kan trænge ind i konstruktionen og medføre svamp, råd og fugtskader i boligen. Nogle af de mest gængse inddækninger, vi udfører, er inddækning af murkrone, skotrende, kviste og skorstene.

vvs frederiksberg kbh - blikarbejde inddækning kvist
vvs frederiksberg kbh - blikarbejde zinkinddækning

Forbyggelse af fugt- og vandskade

En anden måde at undgå fugt- og vandskader i boligen er ved at investere i en effektiv regnvandsafledning. Med de mængder regn vi får i Danmark, er det nødvendigt at have ordentlige tagrender og nedløbsrør til at lede regnen væk fra taget og boligen. Der er med tiden kommet høj efterspørgsel på tagrender, som også bidrager til boligens æstetiske udtryk. Vi kan levere og montere regnvandsafledning i forskellige materialer og stile, som både opfylder de æstetiske krav, samt krav om høj funktionalitet og effektivitet. Nogle af de valg man kan tage, er bl.a. om tagrenderne skal være indvendige eller udvendige. Vi anbefaler i de fleste tilfælde udvendige tagrender, da man hurtigst kan se, hvis noget er i vejen.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud