Badeværelse

Alt i VVS-teknik til badeværelset

God hygiejne kræver ordentlige materialer, samt erfarne VVS’ere, der kan montere og installere inventaret. Badeværelset er det vigtigste rum ift. gode sanitetsforhold, derfor kaldes det også sanitetsteknik. Det skal være i topkvalitet og fuldt funktionelt, så der er gode forudsætninger for at holde fokus på de sanitære vaner. De forudsætninger kan VVS Frederiksberg klare. Ydermere har vi ressourcer til at hjælpe på dit projekt, hvad enten det er for private-, erhvervs-, offentlige- eller organisations projekter.

Badeværelset er et vigtigt rum i husstanden. Mange mennesker bruger flere timer af deres dag herinde, og det er ofte her dagen starter og slutter. Derfor skal man have et badeværelse, som kan sætte en positiv ramme på dagen. Vi sørger for, at alle kundens krav om funktionalitet er løst til punkt og prikke, men vi tager også de æstetiske krav til betragtning. På badeværelset er det essentielt at have en tæt kundedialog, så alle kundens ønsker og behov bliver opfyldt. Går du med en drøm om et nyt badeværelse? Lad os gøre dine visioner til virkelighed! VVS Frederiksberg kan levere både totale badeværelsesløsninger, men vi hjælper også, hvis dit nuværende inventar skal udskiftes eller blot repareres. Kunne du tænke dig at snakke med én fra vores team, så kontakt os via telefon eller mail, som du finder her på siden. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt, som er tilpasset projektets budget og omfang. Vi gør en dyd ud af at levere fremragende håndværk til fair priser.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs frederiksberg kbh - badeværelse væghængt toilet

Installering af kvalitetsprodukter og -materialer

Hvis det underlæggende teknik ikke fungerer optimalt, så kan selv det flotteste badeværelse ikke bruges til noget. Derfor har vi funktionalitet i højsædet. Hvorfor skal du hyre VVS Frederiksberg til at lave dit badeværelse? Fordi så er du sikker på at der er bliver sørget for teknikken. Vi installerer badeværelsesinventaret ordentligt, så det holder tæt, står fast og fungerer som det skal. Selvom det koster mere end at gøre det selv, så kan det spare dig mange penge på spildevand på vandregningen. Udover vores mange års erfaring og ekspertise, så bruger vi også de bedste materialer, der findes på markedet. Vi bruger kvalitetsmærker som Ifö, Hansgrohe og Gustavsberg som vi ved fungerer, men vi er naturligvis til at snakke med, hvis du har et ønske til materialer og modeller.

Bruser, badekar eller begge dele

Har du et stort badeværelse, så har du mulighed for både at have bruser og badekar, hvilket kan være rart, hvis du bruger badeværelset til at slappe af i. Hvis dit badeværelse er mindre, så kan det være en god idé at vælge en bruser. Hvis man stadig gerne vil have et badekar, så kan man vælge ét, hvor der også er plads til at tage brusebad i. Der er mange muligheder inden for brusere og badekar. Af brusere kan man bl.a. vælge mellem vandfaldsbrusere og brusere med stort hoved. Badekaret skal være et sted, hvor der er plads til selvforkælelse. Derfor kan vi også levere og installere luksuriøse modeller som spabad og boblebad, samt de mere almindelige som hjørnebadekar og siddebadekar.

vvs frederiksberg kbh - badeværelse bruser
vvs frederiksberg kbh - teknik

Reparationer og udskiftninger

I et vådrum er der mange regler og retningslinjer, der skal følges, derfor er det en god idé at få en professionel til lave reparationerne på badeværelset. Løber dit toilet eller er det stoppet? Skal du have afkalket cisterne, repareret de dryppende vandhaner eller fixet lækager på vandrørene? VVS Frederiksberg rykker hurtigt ud og reparerer eller udskifter elementerne, så du undgår dyre vandregninger. Vi sørger for, at dit vandforbrug er så billigt som muligt. Vi er effektive i vores arbejde og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor kan vi garantere at levere et fuldt funktionelt badeværelse, der lever op til både regler og standarderne.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud